Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en staat de bloesem in bloei. Wil jij dit jaar ook een fotoshoot bij de bloesem met jouw paard of pony? Boek dan nu, zodat je zeker bent van een plekje. Ik organiseer twee bloesemfotodagen nabij Alkmaar, Heiloo. Deze prachtige bloesemlocatie is goed bereikbaar en parkeren met een trailer is hier geen probleem. De fotoshoots bij de bloesem worden georganiseerd op onderstaande data:

 Zaterdag 14 april 2018
 Zondag 15 april 2018
 
Zaterdag 21 april 2018

Meld je aan door een mail te sturen naar merelbakkerfotografie@hotmail.com of stuur me een privébericht via Facebook of Instagram. Geef hierin je eerste, tweede en eventueel derde of vierde voorkeur voor een datum aan. Als je alleen op 1 van deze dagen kan of alleen in de ochtend of middag, geef dit dan even aan mij door. Wees er snel bij, want vol = vol.

Wil je graag een bloesemshoot boeken, maar kun je deze dagen niet? Of weet je een andere mooie bloesemlocatie en wil je je paard daar laten fotograferen? Neem dan even contact met me op.

    

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Bloesem Fotodagen 2018

  1. Dag Merel bakker.
    Heb je zaterdag 31 maart nog een plekje voor 2 paarden. Het liefst achter elkaar aangezien we dan met 1 trailer kunnen komen.
    Groeten Robin Bink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *